Jihad


Majlis restu ilmu ♥


Ustaz tahu kamu boleh buat Insyirah !  - Guru besar
Insyirah , terima kasih banyak tolong cikgu , buat elok elok tau , cikgu selalu doakan kamu , cikgu tahu kamu boleh - Pn Juriah (PK)
Seni -Insyirah , buat yang terbaik , lepas PMR boleh enjoy enjoy , kita belajar Seni balik - En Ramli (PK ,Koko)
Math -Insyirah , anak murid kesayangan cikgu , buat elok elok !  - Pn Rosnah (PK.Hem)
Geografi -Haa , Insyirah , kenapa lah ko ni kecik sangat ! makan banyak sikit , cikgu nak 9A tahu (:  - Pn Norisah 
Pai - Insyirahhh , bagi ustazah A untuk Pai ye , nanti ustazah belanja kamu Ice-cream ! jangan lompat lompat macam budak kecik kalau dapat 9A nanti yee .  - Pn Rokiah
BI - Insyirah , you can do it , i know . teacher selalu doakan kamu - Pn Felisia 
BM - Insyirah , budak comel ni , bagi bm A ok , cikgu doakan kamu selalu . - PnKomathy
Sejarah - Insyirah , buat elok elok , haa ingat lagi pelajaran form 1 kan ? cikgu selalu doakan kamu - Pn Norliana
Math - Insyirah , adibah . buat elok elok math , kalau nak cari cikgu cikgu ada dekat bilik guru , yang penting jangan miss baca doa yang cikgu ajar , jangan careless , baca soalan elok elok . Insyirah , graf function cantik cantik , cikgu tak boleh tolong betulkan dah bengkok bengkok kat graf kamu tu , cikgu tahu kamu boleh - Pn Normaziah
Sn - Insyirah , adibah , science buat sebaik mungkin , baca soalan , tengok balik soalan soalan yang kita dah buat . cikgu doakan kejayaan kamu
Sn -Science ni kalau kamu nak tahu paper tu , mesti ada bersangkut paut dengan paper 1 , jangan risau . tak sesusah macam exam sekolah buat , sekolah punya lagi susah . yang penting jangan lupa ulangkaji , banyakkan berdoa , jangan lupa solat semua . Insyirah , cikgu nak A untuk science ye (: - En Roslan
Bi - do your best , kalau boleh cikgu taknak kamu pindah , boleh upgrade sekolah ni . okay  -Pn Goh
Pai - Insyirah kan ? ustazah ingat nama kamu lah , buat elok elok . ustazah tahu kamu semua boleh .
Bak - Haa buat elok elok , jumaat ni jumpa lagi kan ? buat kelas tambahan , jangan tak datang ye - Pn Syariah

Oh kekuatan , terima kasih cikgu . yey tak menangis (:
terima kasih ustazah Rokiah selalu bagi kitorang cup cake before exam . PMR bagi chocolate sebab ustazah kata "manis maniskan hati kamu , jangan selalu stress"
rasa nak menangis tengok chocolate tu , rasa macam tak puas peluk ustazah .  haha 
tak jumpa sir rajan , orang kata dekat belakang toilet -.-  haisho , tahu lah selalu baiki paip toilet 
tak boleh duduk diam betul cikgu ni

Adibah , thank you buat aku gelak tak henti henti . 
thank you selama ni selalu bagi aku pinjam riba kau dalam kelas bila aku nak tidur
thank you selalu bagi wishes kat aku pastu selit bawah cover meja 
thank you selalu bagi aku makan bila aku lapar 
thank you selalu share cerita gila kau sampai buat aku gelak terguling guling kat lantai 
haha , aku harap kita takkan pisah , kita kawan dari tadika kan (': 
aku nak kita kawan dunia akhirat 

esok mula lah hari nak berjihad ,
sorry tak boleh nak online facebook , malam ni dah tak boleh struggle 
kene tidur awal . hm hm 
semalam stress yang amat tak tahu kenapa , harap otak tak tepu dah lepas exam nanti
lai lai , tak sabar nak habis exam , ada banyak aktiviti leww 
doakan syera berjaya .

Semoga tahun ni target sekolah 73 orang straight A tercapai , tapi ayahanda nak 113 . 
haaa  macam mana tuhh ?  
Kbye Assalamualaikum 
Jumpa lagi minggu depan blog (: